Foto si Video

Epson a trimis un comunicat de PR în care evidențiază rezultatele atinse în perioada aprilie – iunie 2016. EURO 2016 a contribuit la creșterea pieței de proiectoare video. 

  • Epson are o cotă de piață de 41% pe piața locală de proiectoare video;
  • piața a crescut cu 30% în primul semestru din 2016, informație cuprinsă în raportul Futuresource;
  • Epson și-a dublat numărul de proiectoare livrate în T2 2016 față de T2 2015;
  • grosul vânzărilor a fost atins de produsele cu preț de până în 400 euro, dar o dinamică importantă a fost prinsă și de modelele cu rezoluție Full HD.

Declarație oficială:

Suntem în al doilea trimestru de creștere, cu o cotă de piață semnificativă, și estimăm că piața de proiectoare va ajunge la un volum de 26.000 de unități până la finalul anului 2016. Campionatul European de Fotbal din 2016 a avut un impact puternic asupra vânzărilor de proiectoare din mai toate gamele, cu precădere asupra celor wide și credem că și Jocurile de la Rio, dublate de o intensificare generală a consumului, vor influența pozitiv volumele livrate în perioada următoare”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Cel mai performant proiector video al Epson este modelul EH-LS10000 – primul din portofoliul japonezilor cu tehnologie laser, amplificare 4K și capacitatea de a reda conținut Full HD / 1080p, luminozitate de 1500 lumeni, imagine la frecvența de 240 Hz în 2D și 480 Hz în 3D, reproducere a peste 1.07 miliarde culori.

Preț Epson EH-LS10000 – 29.999 lei la Avstore.ro.

Categorii: foto-video
Tag-uri: epson
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.