HP

În clubul Rooms din București a avut loc o lansare mai nonconformistă a două ultrabook-uri cu care HP va intra și în țara noastră. Este vorba despre modelele HP Envy 4 cu display de 14 inch și HP Envy 6 cu ecran de 15.5 inch.

Mai multe detalii despre cele două ultra portabile în articole separate. Acolo veți vedea primele impresii, datele tehnice pe larg, punctajul pe care li-l acordă Windows Experience Index – acesta l-am aflat la fața locului și s-ar putea să le primim pentru review pe gadget.ro și astfel să le supunem la o serie de teste de benchmark în adevăratul sens al termenului.

Atmosfera de la party-ul HP era foarte relaxată. Am dat de câteva persoane cunoscute și am discutat despre șansele celor două ultrabook-uri de a se impune în piață. Logo-ul și laptopurile HP erau pretutindeni. Am remarcat și un DJ aflat la înălțime. Cred că în cele din urmă s-a lăsat cu o petrecere de anvergură. Din păcate nu am asistat până la final. Un alt eveniment se petrecea simultan și veți vedea dintr-un alt articol despre ce era vorba.

Și o galerie foto care să vă introducă în atmosfera de la petrecerea HP:

Categorii: hprecomandari

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.