HP

În clubul Rooms din București a avut loc o lansare mai nonconformistă a două ultrabook-uri cu care HP va intra și în țara noastră. Este vorba despre modelele HP Envy 4 cu display de 14 inch și HP Envy 6 cu ecran de 15.5 inch.

Mai multe detalii despre cele două ultra portabile în articole separate. Acolo veți vedea primele impresii, datele tehnice pe larg, punctajul pe care li-l acordă Windows Experience Index – acesta l-am aflat la fața locului și s-ar putea să le primim pentru review pe gadget.ro și astfel să le supunem la o serie de teste de benchmark în adevăratul sens al termenului.

Atmosfera de la party-ul HP era foarte relaxată. Am dat de câteva persoane cunoscute și am discutat despre șansele celor două ultrabook-uri de a se impune în piață. Logo-ul și laptopurile HP erau pretutindeni. Am remarcat și un DJ aflat la înălțime. Cred că în cele din urmă s-a lăsat cu o petrecere de anvergură. Din păcate nu am asistat până la final. Un alt eveniment se petrecea simultan și veți vedea dintr-un alt articol despre ce era vorba.

Și o galerie foto care să vă introducă în atmosfera de la petrecerea HP:

Categorii: hprecomandari
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.