Hardware

Philips 222B9T este unul dintre cele mai noi monitoare tactile ale MMD. Acesta este dotat cu stylus, protecție IP54 împotriva prafului și a apei, o gamă largă de conectori și un stand flexibil pentru portabilitate.

Monitorul tactil Philips 222B9T asigură o interacțiune intuitivă prin intermediul tehnologiei SmoothTouch ce garantează un răspuns tactil natural, fluid ce se bazează pe tehnologia tactilă capacitivă în 10 puncte ce permite tastarea prin atingere cu 10 degete.

Dotat cu un display 16:9 Full HD, monitorul oferă utilizatorilor detalii exacte, luminozitate optimă și imagini realiste care beneficiază de tehnologia Philips SmartContrast, ce ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru a obține cele mai bune imagini, de la fotografii la filme sau jocuri video. Tehnologia include un mod Economy, ce asigură constant un nivel scăzut de consum de energie.

Ecranul anti-glare, modul LowBlue si tehnologia Flicker-Free permit o vizualizare optimă, în timp ce Philips SmartStand dispune de o structură în formă de Z care oferă posibilitatea utilizatorilor să ridice, să coboare și să încline ecranul în poziția dorită. În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii au la dispoziție VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 și USB 3.1.

Monitorul tactil Philips 222B9T va fi disponibil din luna mai la un preț recomandat de 1249 Lei şi poate fi privit drept o soluție premium pentru diverse sectoare precum retail-ul, puncte de informații, hoteluri, magazine, restaurante sau medii educaționale.

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.