Hardware

Cei de la MMD-Monitors & Displays Holding BV au lansat un nou monitor Philips, unul creat pentru mediul business. Noul monitor se numeşte Philips 243B9H şi este ergonomic, fiabil şi sigur.

Philips 243B9H are o diagonală de 24 inci, o rezoluţie FullHD şi vine cu două caracteristici utile angajaţilor din companii: difuzoare stereo şi cameră web încorporate. Camera este una de tip pop-up şi este integrată cu Windows Hello. Webcam-ul poate fi cu ușurință retras în rama monitorului și ridicat atunci când este necesară utilizarea lui într-o video conferință. Camera este echipată cu senzori avansați pentru recunoașterea facială Windows Hello, permițând utilizatorilor să se conecteze cu date biometrice (sau pin), făcând astfel procesul mai rapid și mai sigur.

Philips 243B9H dispune de tehnologii importante pentru a preveni oboseala cauzată de sesiunile prelungite în fața monitorului. Panoul său IPS utilizează tehnologiile Flicker Free, Low Blue Mode și EasyRead Mode ce vor proteja ochii utilizatorului în timpul folosirii. Această experiență de vizionare este completată de SmartErgoBase de la Philips, care oferă o posibilitate foarte mare de ajustare pentru un confort sporit si posibilitatea de gestionare a cablurilor.

Noul monitor Philips este disponibil în România la un preţ recomandat de 1373 lei.

Categorii: monitoare

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.