Monitoare

Cel mai recent monitor Philips lansat în România este modelul Philips 49B2U6900CH. Noul monitor a fost conceput pentru a facilita colaborarea online și pentru a elimina necesitatea unui monitor secundar. Monitorul prezintă un ecran generos DQHD (5120 x 1440) de 48.8 inchi și funcții precum Smart KVM și o camera web integrată cu capabilitate de autoîncadrare.

Conceput pentru a facilita fluxul de lucru în mediul online, Philips 49B2U6900CH este dotat cu o camera web integrată, ajustabilă în limita a 30 de grade și cu funcția de încadrare automată. Pentru a completa experiența de comunicare online, monitorul dispune și de un microfon cu funcție de anulare a zgomotului. Mai mult, indicatorul Busylight va lumina roșu în timpul convorbirilor pentru a oferi colegilor într-un mod discret detalii despre statusul curent al utilizatorului. Aceasta se poate sincroniza automat cu Microsoft Teams sau se poate acționa și manual folosind butonul dedicat poziționat pe rama inferioară, în stânga monitorului.

Datorită funcției Smart KVM, cu o apăsare triplă a tastei “Ctrl” de pe tastatură, utilizatorii pot comuta între două surse de semnal. De exemplu, între un computer de tip desktop și un laptop andocat USB-C. Cablul USB-C conectat la monitor permite și alimentarea cu energie a dispozitivelor conectate.

Pentru a asigura un confort sporit, monitorul are încorporat și un suport dedicat căștilor, oferind astfel posibilitatea de a aranja biroul într-un mod mai organizat.

Pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai completă, monitorul dispune de o ramă curbată și un ecran cu certificat DisplayHDR400 care oferă imagini clare și de înaltă calitate. Funcțiile Low Blue mode și Flicker Free vin în ajutorul utilizatorilor pentru a reduce oboseala ochilor cauzată de perioadele extinse petrecute în fața ecranului.

Philips 49B2U6900CH va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul recomandat de 6220 lei.