Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG, iar printre cele 5 produse veți descoperi și unele dintre cele mai bune căști wireless din piață.

1. Aspirator vertical Dyson cu recenzii excelente 👈🖱️

🔺Recenziile strâns până acum sunt de-a dreptul excelente pentru un produs din categoria premium: 4.96 din 25 review-uri

Autonomia ajunge până la… 70 de minute, puterea de aspirare este de 280AW, iar 752W este puterea totală. Este multă tehnologie încorporată, iar codul dyson asigură o reducere de 10% față de prețul afișat.

2. Boxă Panasonic de 300W RMS 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.82 din 82 de evaluări

Audioextra este codul ce generează o reducere de 15% pentru această boxă concepută spre a fi sufletul petrecerilor. Se specifică că ar avea 300W RMS, 1 x USB, 1 x jack de 3.5 mm și bluetooth.

3. Unele dintre cele mai bune căști audio wireless din piață 👈🖱️

🔺Prețul a început a fi din ce în ce mai ok

Audioextra generează o reducere de 15%, iar așa ajung undeva în jurul a 1000 lei vs peste 1500 lei cât costau în etapa de lansare. Sunt căști de bună calitate și au parte de un feedback excelent în publicațiile de specialitate.

4. Consolă portabilă ASUS ROG Ally 👈🖱️

🔺Prima iterație a fost apreciată până la partea de autonomie

Review-ul complet îl descoperiți aici.

ASUS rulează o reducere de 10% prin codul extraweekend, atât pentru modelul cu procesor Z1 Extreme, cât și pentru versiunea puțin mai slab echipată.

5. Cel mai ieftin televizor OLED 👈🖱️

🔺Mai este puțin și pe rafturile magazinelor debutează generația 2024 de OLED-uri de la Philips

tvoled generează o reducere de 10%. Îl găsiți în variante cu diagonale de 121 cm, 139 cm și 164 cm. Reducerea de 10% este validă doar pentru diagonala cea mai mică. Este un OLED cu rezoluție 4K, 2 x HDMI 2.1 și 2 x HDMI 2.0, certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, rată de refresh la 120Hz, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.