Monitor Philips BDM4037UW Televizoare

Am mai spus-o și cu alte ocazii și o mai repet: Philips nu mai este de ceva timp în spatele diviziilor producătoare de telefoane, televizoare și monitoare. De ultimele două categorii se ocupă compania TPV Technology, cea care produce sub brand propriu monitoarele AOC și sub rețeta ODM inclusiv pentru Philips.

Asta nu înseamnă nicidecum că monitoarele Philips sunt de ocolit. Ba din contră, mai ales când azi aflăm că modelul Philips BDM4037UW este cel mai mare monitor din lume cu ecran curbat și rezoluție 4K. Cel puțin asta afirmă MMD, entitatea ce distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume.

Philips BDM4037UW vine echipat cu un panou ce livrează imagini la o rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) cu tehnologie UltraClear. Printr-o tehnologie avansată multi-domeniu de aliniere verticală, monitorul care are ca rezultat un raport de contrast foarte ridicat, static. De asemenea, grație tehnologiei de gestionare și optimizare a pixelilor, ecranul are un unghi larg de vizualizare de 178/178 grade.

Gama de culori afișată de Philips BDM4037UW acoperă 85% din spectrul NTSC, iar tehnologia MultiView permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video, afișate în același timp pe ecran, fiecare la rezoluție Full HD.

Specificații detaliate pentru Philips BDM4037UW:

Specificatii monitor Philips BDM4037UW

Monitorul Philips BDM4037UW va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna aceasta, la un preț recomandat de 3.369 lei.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.