Accesorii inteligente

Cele mai noi căşti true wireless ale celor de la TP Vision Europe B.V. sunt unele premium, Philips Fidelio T1. În general seria de produse Philips Fidelio oferă cel mai bun echilibru între un sunet remarcabil, o calitate superioară a construcției și un design premium pentru a asigura o experiența de utilizare deosebit de plăcută.

Căştile Philips Fidelio T1 nu vor face excepție de la această regulă, promiţând un sunet plin de detalii și un bas echilibrat. Performanța audio de cea mai înaltă calitate și gama completă de sunete este garantată datorită unui design bidirecțional avansat care combină un bas profund și detaliat cu un răspuns rapid și echilibrat.

Philips Fidelio T1 oferă un design premium în două variante: negru sau argintiu cu finisaj de metal periat. De asemenea, conține o inserție din piele sustenabilă Muirhead – în negru sau cafeniu (în funcţie de model).

Căştile beneficiază de șase microfoane – câte trei în fiecare cască pentru apeluri clare și cel mai bun nivel de noise cancellation. Funcția noise cancelling este îmbunătățită și de o izolare excelentă a zgomotului în mod pasiv folosind dopuri de calitate pentru o potrivire bună și confort pe termen lung datorită includerii a șase dimensiuni de vârfuri de silicon și trei dimensiuni de vârfuri de spumă.

Căștile sunt foarte ușor de utilizat, deoarece se împerechează cu ușurință cu dispozitivele Android și beneficiază de comenzi tactile pentru a reda, a sări și a întrerupe melodiile. Alternativ, permit folosirea Google Assistant.

O altă caracteristică excelentă este autonomia de 9 ore și cele 25 de ore de redare disponibile prin carcasa de încărcare. Fără funcția ANC activat, căştile pot fi folosite 13 ore și încă 35 de ore prin carcasa de încărcare. De asemenea, o încărcare completă durează doar două ore, în timp ce o oră de redare suplimentară este disponibilă după doar 15 minute de încărcare.

Un senzor detectează când căştile se află în urechi și poate întrerupe muzica atunci când una dintre căşti este îndepărtată, în timp ce un comutator permite oricărei căşti să fie folosită în modul mono.

Philips Fidelio T1 sunt rezistente la picături de apă, vin cu certificare IPX4 şi dispun de conectivitate bluetooth 5.2.