Hardware

Philips Monitors anunţă noi monitoare de gaming pentru România parte a seriei M5000. Acestea sunt Philips 27M1N5200PA cu diagonală de 27 inci (68.5 cm) şi rezoluţie FullHD, respectiv Philips 32M1N5800A cu diagonală de 31.5 inci (80cm) şi rezoluţie 4K UHD. Ambele monitoare vin cu tehnologie IPS LCD.

Modelul Philips 27M1N5200PA vine cu o rată de refresh de 240 Hz, iar timpul de răspuns de 0,5 ms MPRT oferă imagini clare indiferent de intensitatea acțiunii de pe ecran. Pentru a obține pe deplin un joc fără efectele deranjante de screen tearing şi stuttering, cu latență scăzută, acest monitor dispune și de tehnologia FreeSync Premium ce oferă un input lag redus ce îmbunătățește și mai mult experiența de joc.

Panoul IPS rapid FullHD oferă imagini clare și detaliate cu o acuratețe ridicată a culorilor. „Performanța este obiectivul nostru principal atunci când dezvoltăm oricare dintre monitoarele noastre de gaming. Un monitor performant face diferențe în experiența de gaming, oferind utilizatorilor avantajul competitiv de care au nevoie pentru a-si etala abilitățile. Acest monitor este ideal pentru jocurile competitive, datorită panoului său Fast-IPS care are o rată de refresh ultra-înaltă de 240Hz, un timp de răspuns de 1 ms GtG, unghiuri de vizualizare excelente și 400 niți de luminozitate”, a precizat Cesar Acosta, Gaming Product Manager la MMD Monitors & Display.

Philips 32M1N5800A vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de pe PC cât și celor care se joacă pe consolele de ultimă generație, oferind o conectivitate ce include noul standard HDMI 2.1. Gamerii pot alege fie să joace jocuri intense pentru PC, bucurându-se de toate beneficiile ratei de refresh de 144 Hz, fie să profite la maximum de cele mai noi jocuri de pe consolele de ultimă generație la o rezoluție 4K și rată de refresh de 120 Hz. Experiența de gaming este întotdeauna una fluidă datorită timpului de răspuns de doar 1 ms (GtG) și tehnologiei Adaptive Sync.

Modelul 32M1N5800A oferă imagini clare cu culori bogate datorită tehnologiei Ultra Wide-Color și rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) și tehnologia Ultra Wide-Color pentru ca imaginile și conținutul media să prindă viață. Acest model este, de asemenea, certificat DisplayHDR 400 VESA.

Philips 32M1N5800A dispune de tehnologia MultiView ce înlesnește o conexiune video duală activă, ideală chiar și pentru cele mai complexe task-uri împărțite pe multiple dispozitive. Ambele modele au un design fără ramă pe 3 laturi și SmartErgoBase, un suport metalic ergonomic care permite gestionarea inteligentă a cablurilor, esențială pentru un setup cu un aspect îngrijit.

Având în vedere preocupările de igienă actuale, 32M1N5800A dispune și de o suprafață certificată SIAA cu tratament antibacterian, care reduce aderența și creșterea bacteriilor pe carcasa monitorului, oferind o protecție suplimentară celor ce folosesc monitorul într-un mediu deschis.

Philips 27M1N5200PA este deja disponibil la comandă la un preț recomandat de 2074 lei, în timp ce Philips 32M1N5800A va putea fi comandat peste câteva zile la un preț recomandat de 4450 lei.