Software

Discovery şi Vodafone au anunţat semnarea unui parteneriat prin intermediul căruia platforma de streaming Discovery Plus va ajunge în mai multe ţări din Europa, inclusiv România.

Pe noua platformă se va putea viziona conţinutul Discovery, cât şi cel al History, Lifetime sau A&E. Pe Discovery Plus utilizatorii vor găsi zeci de mii de ore de emisiuni şi documentare despre lifestyle, natură, ştiinţă, IT&tech, amenajări, decoraţiuni, aventură şi multe altele. Va exista de asemenea şi conţinut sportiv, în special cel transmis de posturile Eurosport.

Reprezentanţii celor două companii nu au anunţat o dată precisă de lansare şi s-au limitat în a spune că Discovery Plus va fi disponibil în ţările europene treptat pe parcursul anilor 2021 şi 2022.

Suntem încântaţi să anunţăm acest parteneriat care acoperă mai multe teritorii şi mai multe platforme. Relaţia stransă pe care Vodafone o are cu clienţii săi va oferi Discovery Plus o dezvoltare solidă, pe măsură ce aducem această destinaţie a divertismentului inspirat din realitate clienţilor europeni. Acordul cu Vodafone susţine strategia noastră la scară largă de a extinde distribuţia liniara pentru a oferi conţinutul nostru popular consumatorilor pe o multitudine de platforme şi dispozitive.” a declarat preşedintele şi CEO-ul Discovery, David Zaslav.

Rămâne de văzut cât va costa accesul pe această platformă de streaming şi dacă Vodafone va veni cu ceva oferte interesante de lansare. Bănuiesc că viitoarea campanie Vodafone de sărbători nu va mai include 1 an de Netflix, ci 1 an de Discovery Plus.

Sursa: media-max.ro