Software

Revolut a anunțat de acum câteva săptămâni că de la mijlocul lui iulie vom avea plăți contacless prin Google Pay și în țara noastră. 

Nu sunt utilizator de Revolut, dar știu două situații în care plățile contactless prin Google Pay pe un card Revolut au devenit active și pe plan local.

Trebuie doar să instalați .apk-ul de Google Pay. Să adaugați cardul Revolut cred că este floare la ureche pentru un geek ce are un astfel de cont. :)

Cu această ocazie avem și debutul Google Pay în țara noastră. Am încercat să înrolez carduri de la Banca Transilvania, ING și Raiffeisen, dar nu a funcționat. Mă gândesc că vor extinde serviciul până la sfârșit de an și spre băncile tradiționale. Nu știu câtă deschidere vor avea din partea lor, în contextul în care dezvoltă servicii interne de plăți cu smartphone-ul.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.