Console

Dacă în urmă cu câteva săptămâni vă scriam că sfârşitul consolei Sony PlayStation 2 este iminent, astăzi venim în atenţia voastră cu o serie de informaţii despre noua consolă PlayStation 4 (PS 4).

Hiroshi Sakamoto, senior general manager al Home Entertainment Sony, a declarat că noua consolă îşi va face apariţia oficială pe scena internaţională în luna mai a acestui an. Acesta a mai spus că noua consolă va aduce noutăţi spectaculoase faţă de versiunea anterioară, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii în acest sens. PS 4 se spune că va dispune de un procesor AMD x64  şi o placă video AMD Southern Islands  ce vor permite jocuri la o rezoluţie de 4096 x 2160 pixeli, FullHD şi chiar 3D. Noile jocuri vor rula doar de pe discuri de tip Blu-ray şi de pe PlayStation Network. De asemenea, consola va dispune de un sistem de protecţie atât de bine configurat, încât va fi imposibilă rularea jocurilor piratate (tare greu îmi este să cred acest lucru).

Mai multe detalii vom mai afla cu siguranţa cu ajutorul scurgerilor de informaţii ce vor apărea odată cu apropierea lansării din luna mai.

Sursa: Bgr.com

Categorii: consolesony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.