Arhiva-Resurse

Salonul auto de la Frankfurt este un fel de IFA Berlin pentru cei interesați de lumea auto. Ford aduce o mică premieră și permite să vedeți porțiunea dedicată companiei și evenimentele cele mai importante imortalizate în detaliu. Vei vedea conceptul Ford Evos ce prefigurează viitoarele modele Ford la nivel de design, conceptul Fiesta ST și noul Ford Focus ST. Este suficient să accesați linkul de AICI spre a începe plimbarea virtuală.

Tehnologia utilizată este Microsoft Photosynth. Îmi amintesc că Microsoft adusese un serviciu inovator ce îți permitea să uploadezi mai multe imagini ale unui obiect sau dintr-un spațiu public sau încăpere și crea o imagine tridimensională prin care puteai naviga. Ceva similar au făcut și acum pentru Ford.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.