Foto si Video

În cadrul evenimentului IFA Berlin 2015 au fost prezentate şi alte gadget-uri interesante, nu doar smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri. Unul dintre ele este camera foto Polaroid Snap. Aceasta este un hibrid între o aparat foto standard şi o imprimantă de dimensiuni reduse.

Polaroid Snap 2

Polaroid Snap utilizează un senzor  de 10 megapixeli cu deschidere f/2.8, distanţă focală fixă, timer de 10 secunde, oferă suport pentru card microSD, însă nu dispune de ecran încorporat (în schimb are vizor). Locul display-ului a fost luat de o mini imprimantă care utilizează tehnologia ZINK Zero Ink Printing. Aceasta ne permite printarea în maxim 1 minut a unei fotografii cu dimensiunea de 50 x 75 mm printr-un proces de încălzire a hârtiei ce conţine mai multe straturi ale unui amestec special de cristale de culoare galben, magenta şi turcoaz.

Camera foto în sine va costa 100 de dolari, în timp ce 100 de coli de hârtie foto vor avea un preţ de aproximativ 25 dolari. Device-ul va fi disponibil la comandă începând cu luna noiembrie a acestui an.

Sursa: cnet.com