Monitoare

Porsche Design şi AGON by AOC au lansat un nou monitor de gaming inspirat de elementele unei maşini Porsche – Porsche Design AOC AGON PRO PD27S.

Monitorul a primit premiul “iF Design Award 2022” și premiul “Red Dot Award: Product Design 2022”. Principala atracție a Porsche Design AOC AGON PRO PD27S este suportul din aluminiu turnat și sablat, cu o construcție robustă și funcțională și o formă unică, care amintește de volanul și spițele roților unui automobil sport. Designul curat și elegant al monitorului prezintă suprafețe conice pe carcasa sa în partea din spate și în părțile laterale, urmărind dispunerea funcțională a componentelor interne.

Inserțiile din plasă metalică, asemănătoare cu prizele de aer ale unei mașini, acoperă difuzoarele din partea stângă și dreaptă a monitorului. Aceste secțiuni sunt retroiluminate indirect cu lumină RGB personalizabilă (Light FX) pentru a spori dinamismul și imersiunea. Datorită suportului ergonomic, Porsche Design AOC AGON PRO PD27S oferă reglaj pe o înălțime de 150 mm și posibilitatea de pivotare și înclinare.

Designul exclusivist al device-ului se îmbină cu expertiza în materie de ecrane a lui  AGON by AOC pentru a oferi caracteristici premium pentru jucătorii ambițioși. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S dispune de un panou plat IPS pe 10 biți (AAS) pentru o precizie ridicată a culorilor și o gamă largă de culori. Acesta acoperă 95% din gama DCI-P3 și 99% sRGB. Datorită rezoluției sale QHD (2560×1440) pe o diagonală de 27 inch, monitorul are o densitate ridicată a pixelilor de 109 ppi, perfect potrivită pentru utilizarea zilnică la birou. O rezoluție QHD este, de asemenea, alegerea principală a gamerilor ambițioși pentru a obține cu ușurință framerate-uri și claritate ridicate. Rata de reîmprospătare de 165 Hz / 170 Hz și timpul de răspuns GtG de 1 ms asigură o mișcare fluidă în jocurile cu ritm rapid, efectul de ghosting fiind practic zero. Datorită tehnologiei Adaptive-Sync, PD27S suportă o rată de reîmprospătare variabilă, eliminând artefacte precum tearing-ul și stuttering-ul.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S nu este doar un monitor pentru gaming, ci și un monitor multifuncțional de top. Echipat cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, dispozitivele externe, cum ar fi tastatura, mouse-ul sau unitățile portabile de stocare pot fi conectate rapid și ușor, reducând astfel aglomerația de cabluri și oferind fiecărui birou un aspect curat și funcțional. Pentru a completa experiența audio-vizuală, monitorul dispune de două difuzoare de 5W îmbunătățite cu DTS pentru a oferi un sunet clar și bogat.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S este acum disponibil în magazinele Porsche Design, în magazinele specializate și online la www.porsche-design.com, precum și în anumite magazine online, la un preț recomandat de 2469 lei.