Smartphone

La începutul acestei luni Honor a prezentat în cadrul unui eveniment organizat la Berlin cu ocazia IFA 2023 un concept inedit, un smartphone pliabil ce poate fi purtat precum o poşetă.

Acesta se numeşte Honor V Purse, iar conceptul este unic în felul său deoarece are foarte multe modalităţi de accesorizare, astfel că poate fi purtat în situaţii diverse. Există mai multe curele cu design diferit şi funcţia Always On Display cu stiluri variate, combinaţiile oferite de acestea aducând un plus de eleganţă la orice ţinută.

Honor V Purse este construit din materiale prietenoase cu mediul, printre care şi piele ecologică. Conceptul are doar 9 mm grosime, aspect ce îi oferă un plus de rafinament

Deşi iniţial am crezut că acest device va rămâne la stadiul de concept mult timp de acum înainte, se pare că producătorul chinez riscă şi se pregăteşte să îl lanseze comercial. Honor V Purse va fi prezentat oficial pe 19 septembrie în cadrul unui eveniment fashion ce va avea loc în Shanghai.

Pentru început Honor V Purse va fi disponibil doar în China, însă ţinând cont că a fost adus şi la Berlin, mă gândesc că într-un viitor nu foarte îndepărtat l-am putea vedea şi în Europa.

Ideea de smartphone „poşetă” nu este pentru oricine, vorbim de un produs extravagant ce va fi purtat cu siguranţă de oameni extravaganţi şi cu bani.

Sursa: gsmarena.com