Diverse

Sameday anunţa în ianuarie că a ajuns la o reţea de 2700 de easybox-uri, iar până la sfârşitul anului și-au propus să depăşească 4000 de unităţi (câteva dintre acestea vor fi amplasate şi în Ungaria).

Iată că soluţia de tip locker adusă în premieră în România prinde aripi, iar pe piaţă se anunţă un nou concurent serios – Poşta Română. Aceasta a anunţat că a demarat procesul de achiziţionare a 3000 de cutii poştale digitale ce urmează a fi amplasate în oficiile Poștei Române cu acces non-stop, cât și în alte oficii poștale și zone strategice de interes de pe teritoriul țării, astfel încât să fie accesibile pentru utilizare de către toți clienții și firmele de curierat.

Poşta Română îşi doreşte să dezvolte şi o reţea de livrare pick-up / drop-off pentru magazinele online. Acest serviciu nou va fi oferit ca urmare a creșterii comerțului electronic și va oferi o altă opțiune de livrare consumatorilor finali care cumpără online.

 “Investiția în aceste cutii poștale digitale și, de asemenea, în liniile automate de sortare face parte dintr-un proiect pe care îl avem în plan pentru dezvoltarea companiei, în beneficiul clienților noștri. Acesta este doar punctul de plecare, urmând să derulăm și alte investiții menite să îmbunătățească experiența clienților cu Poșta Română și să ajute la extinderea companiei, atât în România, cât și în străinătate. Sunt mândru că mă aflu la conducerea Poștei Române și că, împreună cu echipa mea, pot demara acest proiect care va transforma compania într-un operator poștal de încredere, dinamic și de înaltă calitate.”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Sursa:Posta-Romana.ro