Diverse

În luna octombrie a anului trecut, Sameday anunţa easybox-ul cu numărul 2000. Acesta aducea şi două premiere:

  • primul alimentat 100% din energie solară (include panouri fotovoltaice + baterie internă de capacitate mare);
  • primul locker cu senzor de monitorizare a calității aerului.

În nici trei luni de la acest anunţ, Sameday confirmă că în prezent există o reţea de peste 2700 de easybox-uri, iar până la finalul anului vor ajunge (cel mai probabil) la o reţea de peste 4000 de lockere (atât în România, cât şi în Ungaria, cu focus de extindere pe ţara noastră). Interesant este că aproximativ 20% dintre aceste easybox-uri se găsesc în oraşe mici sau foarte mici, cât şi în localităţi satelit ale marilor centre urbane. În Ungaria există în prezent doar 50 de lockere în Budapesta.

Rețeaua easybox permite livrarea de colete de la eMAG, Decathlon, evoMAG, Elefant.ro, Flanco.ro, Oriflame, FashionDays, Avon etc.

Cât despre Sameday, compania creşte pe repede înainte. Pentru 2021 se estimează o cifră de afaceri cu 60% mai mare decât în 2020, adică undeva la 640 milioane lei.

Sursa: zf.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.