Diverse

Poşta Română şi Auchan au anunţat un parteneriat în luna mai a acestui an, unul care a fost extins acum la nivel naţional (iniţial acesta acoperea doar Suceava şi localităţile limitrofe oraşului).

Conform înţelegerii, Poşta Română se obligă să livreze comenzile făcute online pe site-ul auchan.ro în 24 de ore în Bucureşti, în 48 de ore în localităţile din jurul Bucureştiului şi oraşele reşedintă de judeţ şi în 72 de ore în localităţile limitrofe reşedinţelor de judeţ. Serviciul oferit de Poşta Română se numeşte StaiAcasă Plus şi este o soluţie de livrare door-to-door.

Livrările se fac din cele mai apropiate magazine Auchan, greutatea maxima admisă este de 30 de kilograme, iar plăţile se fac fie online direct pe site, fie la livrare reprezentantului poştal.

Nu ştiu cum s-au gândit cei de la Auchan la Poşta Română, însă văd că promovează intens acest serviciu de livrare. Nu am comandat până acum de pe site-ul Auchan, însă sunt foarte curios dacă Poşta Română reuşeşte să respecte şi aceste intervale de livrare oricum foarte generoase. Nu m-ar mira ca atunci când intri pe tracking number să vezi status “În preluare – BSI Bucureşti” acum trei săptămâni :)) .

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.