Diverse

Cred că parteneriatul dintre Telekom și Poșta Română pentru plata facturilor datează de pe vremea Romtelecom și Cosmorom. Telekom a dat un comunicat în care spune că este nevoit să înceteze contractul cu Poșta Română ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale.

Ce mai spune Telekom în comunicat:

“Clienții Telekom Romania beneficiază în continuare de cele peste 40.000 de puncte de încasare (rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți), din mediul urban și rural, unde își pot plăti facturile.

De asemenea, modalitățile de plată variate precum plata online, pe site-ul companiei, la sectiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking,  mobile banking (prin băncile partenere, care oferă aceste servicii), completează lista de alternative la plata facturii Telekom.”

Culmea este că tot astăzi am primit un alt comunicat, Fashion Days începe colaborarea cu Poșta Română în ce privește posibilitatea de a livra coletele în oficiile poștale. Aș spune că avem o mișcare logică, Fashion Days merge pe drumul deschis de către eMAG.

“Vrem să transformăm experiența de shopping a clienților Fashion Days într-una cât mai plăcută și comodă. Cu peste 500 de puncte de lucru în toată țara, Poșta Română era alegerea firească pentru clienții noștri cu un program încărcat. Aceștia nu doar că își pot prelua comenzile din Oficiul Poștal cel mai apropiat lor, pot deschide și verifica coletele în momentul livrării și pot achita contravaloarea lor, dacă nu au făcut-o, deja, online”, spune Robert Berza, general manager Fashion Days.

Avantaje: 7 zile pentru ridicarea coletului, peste 500 de oficii poștale ce se pot situa în proximitatea clienților FD, opțiunea de Deschidere a coletului la livrare.

Ajung la oficiul poștal când mai sunt diverse colete mici de prin China ce scapă de vamă. Au o clădire impunătoare, pe două niveluri etc. Mereu când intru îmi amintesc de fetele de la Fan Courier ce au la dispoziție un spațiu de maxim 20 metri pătrați (depozit inclus). Diferența este că ele rulează sute de colete pe zi, pe când la Poștă mai mult bate vântul.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.