gAuto

Se pare că acest tip de livrare cu maşini electrice a devenit o modă (nu ştiu încă dacă vorbim de o necesitate), astfel că dacă eşti o firmă care te respecţi, trebuie neapărat să ai o mică flotă de astfel de autovehicule.

Poşta Română nu putea lipsi din acest peisaj şi anunţă serviciul Poşta Verde. Operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid intenţionează să cumpere 15 maşini electrice prin intermediul programului Rabla Plus, servicii de asigurare RCA și CASCO pentru 12 luni și 8 stații de încărcare (22 kw). Contractul este estimat la 2.3 milioane lei fără TVA, iar ofertele vor fi deschise la sfârşitul lunii august.

Nu zic că nu este o iniţiativă de lăudat, foarte bine, însă parcă la momentul actual există şi alte probleme ce ar putea fi rezolvate cu banii respectivi. Ar putea de exemplu să îşi modernizeze sistemul de recepţionare a coletelor externe sau (punctual) să îşi convingă oamenii să nu mai fure tichetele de vacanţă ale clienţilor.

Sursa: profit.ro

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.