Smartphone

Dacă nu mă înşel au mai fost astfel de concepte în trecut şi după cum se poate observa niciunul nu a ajuns disponibil la nivel comercial.

Şi totuşi, pentru că trebuie să arăţi lumii că ai un departament de cercetare-dezvoltare, reîncălzeşti aceeaşi idee. Motorola a prezentat în cadrul Lenovo Tech World 2023 conceptul de smartphone Adaptive Display Concept.

Cu o diagonală de 6.9 inci şi o rezoluţie FullHD+, ecranul pOLED al device-ului este unul foarte flexibil, acesta putând chiar să se înfăşoare pe încheietura mâinii spre a fi purtat precum un ceas. Prea multe detalii nu au fost oferite, doar că sistemul de operare, susţinut de inteligenţa artificială, se va adapta automat la formatul folosit de utilizator şi îi va oferi acestuia optimizarea corectă a aplicaţiilor.

Din punctul meu de vedere nici această reîncălzire de concept nu vine cu nimic în plus, iar Motorola Adaptive Display Concept va rămâne strict o idee fără viitor. Un astfel de device nu are cum să fie practic, iar imaginile postate de compania chineză nu stârnesc nici măcar curiozitatea din noi (arată destul de barbar pe mâna acelei doamne).

Sursa: gsmarena.com