Hardware

În urmă cu câteva ore Microsoft a dat startul precomenzilor pentru noua consolă Xbox Series X. Nimic neobişnuit până aici, vorbim de o lansare firească a unui produs nou.

După primele precomenzi a apărut însă şi o problemă neaşteptată (cred) pentru Microsoft. Vânzările consolei Xbox One X au explodat pe Amazon, aceasta atingând o creştere de 747%. Se pare că unii oameni încurcă denumirile şi în loc să precomande Xbox Series X au achiziţionat Xbox One X.

Adevărul este că dacă nu te informezi bine înainte, ai toate şansele să încurci denumirile, mai ales că pe Amazon nici prezentările nu ajută prea mult (observaţi că cele două console se aseamănă destul de mult ca imagine de ansamblu).

Ţinând cont că livrările de Xbox Series X vor urma să fie făcute spre sfârşitul anului, este foarte probabil să avem mulţi părinţi ce vor să le facă copiilor o surpriză de sărbători. Dacă nu îşi vor da seama de greşeala făcută, cu siguranţă surpriza va fi una de proporţii.

Sursa: theverge.com

Categorii: console

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.