Diverse

Una dintre cele mai interesante biciclete electrice din portofoliul producătorului chinez Fiido este modelul Fiido D11. Chiar dacă nu este un model nou, această bicicletă are câteva caracteristici de top, preţul acesteia fiind destul de bine justificat.

Cele mai importante caracteristici prezente pe Fiido D11:

  • construcţie din aluminiu ce permite obţinerea unei greutăţi reduse (12.9 kilograme fără baterie şi 18.5 kilograme cu baterie);
  • baterie cu o capacitate 11.6Ah/36V ce se încarcă complet în aprximativ 7 ore şi oferă o autonomie de până la 100 de kilometri. Bateria este integrată în tija de la şa, aspect important ţinând cont că aceasta este detaşabilă permiţând astfel încărcarea acumulatorului independent de corpul bicicletei;
  • roţi cu diametrul de 20 inci;
  • baterie de 250W ce promite o viteză maxima de 25 km/h;
  • 7 viteze cu angrenaj pentru schimbarea vitezelor Shimano;
  • 3 moduri: electric, pedalat şi hibrid (pedalat ajutat de electric).

Fiido D11 este o bicicletă electrică pliabilă ce încape în cele mai reduse spaţii.

Dacă vă interesează un astfel de device îl găsiţi în oferta geekbuying.com la un preţ de 999.99 dolari (aproximativ 4177 lei) după aplicarea codului GKB300D11 . Oferta este valabilă în limita a 200 de unităţi vândute sau până pe 15 octombrie, iar livrarea este gratuită şi se face din Polonia în 3-10 zile lucrătoare.

După data de 15 octombrie preţul creşte la 1099.99 dolari prin intermediul codului GKB200D11. Mai multe detalii găsiţi pe geekbuying.com, inclusiv un concurs cu un Fiido D11 drept premiu.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.