Software

Premier League, cel mai mediatizat campionatul de fotbal din lume, se va relua din 17 iunie cu două meciuri: Aston Villa – Sheffield United şi Manchester City – Arsenal.

Unele campionate s-au reluat deja de câteva zile / săptămâni, cel mai cunoscut dintre ele fiind Bundesliga. Din păcate transmisiile video sunt anoste fără suporteri, fără scandări şi fără bucuriile de la goluri. Pentru că Premier League este Premier League, Sky Sport (televiziunea care deţine drepturile de transmisie) a bătut palma cu EA Sports pentru a “împrumuta” atmosfera din tribune prezentă în FIFA 2020.

Majoritatea meciurilor din Premier League vor beneficia astfel de scandări, fluierături, cântece ale galeriilor, încurajări şi multe alte sunete specifice stadioanelor. Sky Sports şi EA Sports promit o experienţă interesantă, una care va face transmisia live mult mai animată (asta până când suporterii vor reveni pe stadioane).

Soluţia tehnică va fi implementată în transmisiile live de pe site-ul şi aplicaţia oficială Sky Sports. Transmisiile de la TV vor avea comentatori, însă bănuiesc că nu este exclusă o soluţie similară şi în acest caz dacă va fi nevoie.

Sursa: theverge.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.