Diverse

Sfârșitul de an este și momentul în care vă invităm să votați pe subiecte de interes larg. Facem asta de prin 2014 – 2015 și acum este prima dată când premiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment ce-l organizăm pe 18 decembrie, alături de voi. :) 

Este o bună ocazie să ne cunoaștem și în offline, să socializăm la un pahar de vin și să discutăm pe marginea rezultatelor obținute. Avem și câteva surprize pentru voi, pregătite alături de Samsung România și ASUS.

20 de cititori pot primi o invitație spre a participa la micuțul nostru eveniment. Pot fi însoțiți de către un prieten / prietenă. Dacă sunteți interesați, iar pe 18 decembrie de la 18.00 puteți fi prezenți în apropiere de Piața Victoriei vă aștept mailurile pe emil at gadget.ro. Prioritate vor avea cei ce ne-au publicat comentarii pe site în ultimul an.

Puteți vota aici:

  1. Etapa finală: Cel mai bun smartphone;
  2. Etapa finală: Cel mai bun smartphone mid-range;
  3. Cel mai bun producător de telefoane mobile;
  4. Cel mai bun operator de telecomunicații;
  5. Cel mai bun producător de laptopuri;
  6. Cel mai bun magazin online cu profil IT&C;
  7. Cel mai bun producător de televizoare;
  8. Cel mai bun producător de routere wireless. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.