Închei sesiunea de votare pe 2018 prin chestionarul ce sunt sigur că va strânge cele mai numeroase comentarii – cel mai bun smartphone. 

Când spun asta mă bazez pe istoricul avut: 2015, 2016, 2017.

Sunt câteva aspecte ce trebuiesc a fi menționate. Voturile sunt deschise până pe 15 decembrie, dar pe 10 decembrie voi reduce formularul la 10 opțiuni – smartphone-urile ce sunt cotate cu cele mai mari șanse în a obține un loc fruntaș. Sunt telefoane mobile lansate în 2018, cu specificații premium și disponibilitate pe canal oficial în țara noastră (suport software, garanție etc).

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii.

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.