Foto si Video

Am scris mai zilele trecute despre premiile luate de Panasonic luate la această prestigioasă competiție europeană ce se organizează din 1982 cu un juriu select format din publicații de profil ce apar în 25 de țări de pe bătrânul continent. Aici găsiți lista completă a câștigătorilor pe 2011 – 2012. Panasonic se poate lăuda cu cea mai bună compact system camera – Panasonic G3 și cea mai apreciată plasmă 3D.

LG vine cu distincțiile pentru Home Theatre 3D și Home Theatre Smart Blu-ray 3D.

LG se face din nou remarcat pe segmentul de produse Home Entertainment, obţinând două premii importante la EISA 2011

  • LG este căştigător al prestigioaselor Premii Europene, pentru sistemele Home Theatre 3D şi Home Theater Smart Blu-ray 3D

BUCUREŞTI, 22 august 2011 – LG Electronics a fost premiat de două ori la ediţia 2011 a Premiilor Asociaţiei Europene a Imaginii şi Sunetului (EISA), câştigând premiul „European 3D Home Theater Solution” pentru televizorul Smart CINEMA 3D, model 55LW650S şi Sound Bar-ul Blu-ray3D, model HLX56S. Cel de-al doilea premiu obţinut a fost „Sistemul European HT 5.1” pentru sistemul home theater Blu-ray 3D Smart, model HX966TZ/TZW.  Oferite de reprezentanţi ai 50 de reviste multimedia din 19 ţări din Europa, premiile EISA sunt printre cele mai prestigioase din industria Home Entertainment.

„Aceste premii dovedesc încă o dată că LG este unul dintre liderii segmentului de Home Entertainment în Europa, oferind funcţii şi produse special concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale consumatorilor din Europa,” a afirmat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics. „Am depus  eforturi mari şi am folosit resurse considerabile în crearea inovaţiilor cum ar fi CINEMA 3D şi sunet 3D, iar aprecierea primită din partea liderilor de opinie din industrie ne demonstrează că munca depusă şi-a atins scopul.”

Televizorul Smart Cinema 3D de la LG, model 55LW650S, vine cu ochelari accesibili ca preţ, confortabili şi uşori, făcându-l astfel ideal pentru vizionarea conţinutului 3D alături de grupul de prieteni şi de familie. Rezolvând problema lipsei de conţinut 3D cu care se confruntau televizoarele 3D convenţionale, modelul 55LW650S oferă o funcţie avansată de conversie din 2D în 3D care asigură utilizatorului conţinut 3D nelimitat. Totodată, imaginea 3D, mult mai luminoasă şi clară, certificată “Flicker-Free” de către TÜV şi Intertek, oferă utilizatorilor posibilitatea vizionării îndelungate a imaginilor 3D fără a crea dureri de cap sau ameţeli, ceea ce se putea întâmpla în cazul televizoarelor 3D convenţionale.

Televizorul 55LW650S oferă o vizionare 3D mai confortabilă datorită unghiului larg de vizualizare, aspect care permite privitorilor să vadă imaginile 3D din aproape orice poziţie din faţa televizorului. Totodată, acest model face experienţa de vizionare 3D mult mai interesantă datorită funcţiilor încorporate precum Video-on-Demand 3D şi Smart Share, pentru partajarea conţinutului între dispozitive digitale.

Sound Bar-ul Blu-ray3D, model HLX56S, se armonizează perfect cu televizorul 55LW650S pentru a oferi o experienţă 3D completă, chiar la dumneavoastră acasă. Acest sistem 4.1, extrem de elegant şi compact asigura un playback Blu-ray  3D de calitate superioară şi o putere de 430W pentru un sunet amplu şi captivant. Subwoofer-ul wireless oferă un plus de calitate din punct de vedere al sunetului, în vreme ce Wi-Fi Direct permite simpla transmisie a fişierelor fără a avea nevoie de un hotspot wireless. Încorporând o gamă completă de funcţii dedicate televizoarelor Smart, HLX56S oferă, de asemenea, acces uşor la tot conţinutul premium LG, în timp ce aplicaţia uşor de descărcat LG Remote permite utilizatorilor să îşi transforme iPhone-ul sau smartphone-ul Android în telecomandă.          

HX966TZ/TZW deţine un avantaj considerabil faţă de alte soluţii de Home Entertainment, datorită playback-ului Blu-ray3D şi celor 1,100W de sunet intens. Realizat din aluminiu de o calitate premium, acest sistem are un design elegant şi minimalist şi este uşor de montat pe perete. Cu Wi-Fi Directşi conectat la televizorul LG Smart TV, acest produs oferă  o experienţă 3D de neegalat, chiar în confortul casei dumneavoastre şi conţinut 3D premium de la furnizorii globali şi locali. HX966TZ/TZW are acces la o gamă de aplicaţii personalizate LG, aflata în continuă dezvoltare. Pentru a facilita utilizarea, sistemul poate fi controlat prin telecomanda LG şi este totodată echipat cu doi conectori HDMI, unul interior şi unul exterior. Boxele wireless din spate amplifică sunetul, reducând totodată numărul cablurilor inestetice din camera unde este amplasat.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.