Android

Aplicația Presa Online nu aparține niciunei publicații sau ziar și nici nu furnizează știri doar dintr-un singur domeniu. Ea este practic aplicația site-ului presaonline.com. Am putea să spunem că este o revistă a presei pe mai multe domenii. Aici vei găsi cele mai „calde” știri din IT&C, din politică, social sau știri externe. Iar această categorisire este excelentă.

[qr]https://market.android.com/details?id=ro.evolio.presaonline#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwicm8uZXZvbGlvLnByZXNhb25saW5lIl0.[/qr]

Pe prima pagină a aplicației îți sunt oferite cele mai actuale 3 știri ale fiecărei categorii. De asemenea, tot pe prima pagină îți sunt oferite informații despre vreme și câteva informații ale cursului valutar din ziua respectivă.

Celelalte pagini, ale căror taburi se găsesc în partea de sus conțin știrile împărțite pe ziare sau furnizate la nivel local. Utilizatorul poate selecta regiunea din care vrea să primească informații și ele vor fi repede pe ecranul terminalului. De asemenea știrile pot fi citite pe categorii și mai există și opțiunea de a adăuga o știre.

Aplicația este dezvoltată de Evolio, are 1.6 Mb și este gratuită. O puteți downloada direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.