Smartphone

În Marea Britanie au început să fie lansate precomenzile pentru cel mai tare smartphone al celor de la Samsung. Și la noi în țară, Vodafone a promis că în scurt timp vor avea la vânzare acest model împreună cu Galaxy Tab 10.1. În afară este trecut ca dată de începere a livrărilor – 31 martie.

Marea problemă este prețul ce se situează în jurul a 600 de lire sterline. Transformat în euro se ajunge în jurul a 700 de euro și în România nu cred să coboare sub 3.000 de lei. Cel puțin pentru cei care se grăbesc să fie primele persoane ce îl butonează. În timp odată cu sosirea terminalelor cu Tegra 2, când concurența va fi acerbă se va ajunge la un trend descendent.

Vodafone poate că va veni cu o ofertă interesantă în combinație cu un abonament de internet via 3G.

Voi care credeți că ar fi prețul corect pentru Galaxy S II?

Sursa – gsmarena.com.

Tag-uri: Galaxy S II
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.