Accesorii inteligente

iPhone-urile din generația 2019 au ajuns în cele din urmă și la Digi Mobil. Sunt listate iPhone 11 și 11 Pro în edițiile cu 64 GB stocare.

iPhone 11 de 64 GB pe negru și roșu – 3999 lei;

iPhone 11 Pro de 64 GB pe negru și auriu- 5799 lei;

Mai multe detalii găsiți în articolele de aici, aici și aici.

Prețurile Digi Mobil pentru iPhone 11 și iPhone 11 Pro sunt în linie cu ceea ce se practică în open market. Ele sunt valide cu un abonament încheiat la operatorul de telecomunicații autohton.

Observ că pentru moment nu l-au importat și pe iPhone 11 Pro Max. Cred că sunt probleme cu stocurile. Apropo, cel mai scump smartphone de la Digi Mobil este Huawei Mate 20 X ce trece de pragul a 6000 de lei. Observ că iPhone-urile se află printre telefoanele mobile pe care nu le împing în față prin sistemul de rate cu avans.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.