Este a 5-a ediție a târgului de tehnologie din capitala Cataluniei la care am posibilitatea a fi prezent, a 4-a ediție pentru Gadget.ro. Detalii găsiți pe tag-urile dedicate: MWC 14, MWC 15, MWC 16.

Marele absent este Samsung GALAXY S8, compania sud-coreeană a ales să testeze bateria în mod intensiv și abia la sfârșitul lui martie 2017 ies în față cu noile modele de tip flagship. Asta după ce ne obișnuiseră ca MWC să fie locul tradițional în care vârful de gamă este anunțat ( de la Samsung GALAXY S III și până la GALAXY S7 și S7 Edge).

Îl avem pe Huawei P10 și P10 Plus, mai sunt doar câteva ore până particip la evenimentul de lansare, iar în această seară revin cu mai multe detalii (primele impresii & o supriză). Huawei își dorește să ajungă lider mondial și la MWC 2017 își încordează forțele spre a ne prezenta ce au mai bun în acest moment la nivel de telefon inteligent. Mă aștept și la alte lansări din partea Huawei, pe lângă duetul pe care în linii mari îl cunoaștem deja la bursa zvonurilor.

 

#mwc17 #perfect10 #huaweip10

O postare distribuită de Emil Dragota (@emildragota) pe

LG, Nokia, Sony și Lenovo au pregătit noutăți pentru MWC 2017. Nu cred că voi participa la evenimentele de lansare propriu-zise, dar mâine dimineață sunt la standurile lor și revin cu primele impresii, materiale video ce le voi uploada pe canalul de YouTube al site-ului, articole pe aici, sper să reușesc a aduce cât mai multe materiale interesante. Era să uit, Samsung are eveniment și stand, vedeta urmează a fi tableta GALAXY Tab S3. Plus că sunt multe companii chinezești, locuri pe unde sper să descopăr produse interesante.

MWC este cel mai mare târg de tehnologie pe zona de mobile, Barcelona atrage crema acestei industrii, de la zona de hardware (procesoare, telefoane mobile), până la telecomunicații și partea de software. Publicațiile tech din întreaga lume relatează de aici, în ritm alert. Sper să țin pasul cu dorința voastră de a afla mai multe detalii, aștept comentariile și sugestiile voastre.

Ce gadgets mă ajută la MWC 2017?

Allview X4 Soul + Samsung GALAXY S7, testez aici și Samsung GALAXY A5 2017 pe care-l testez în această perioadă + surpriza de care vorbeam mai sus;

ASUS Zenbook UX310UQ – îl pun la lucru în modul intensiv, pentru prima dată;

Canon 70D + obiectivul de Canon EF-S 18 – 55mm IS STM + cardul Lexar Professional de 32 GB pe care se poate scrie cu până la 150 MB/s – primul an în care folosesc 70D-ul la MWC, atât pentru fotografii, cât și pentru materialele video. Recunosc că mi-aș dori să scap de trepied și să trec pe smartphone + mini-trepied, ar fi mai practic, iar unele telefoane mobile chiar filmează la o calitate bună;

Bateriile de 10400 mAh de la ASUS și Xiaomi, mini trepiedul iGadgtiz P310 + suportul de smartphone Manfrotto TwistGrip;

Un articol de tip preview am realizat și în 2016.
Revin cu mai multe detalii din această seară, iar mâine se anunță prima zi full la MWC 2017.

Categorii: opinie
Tag-uri: MWCMWC 2017

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.