Smartphone

Windows Phone 7.8 va debuta pe unele telefoane cu Windows Phone 7.5, printre care și Nokia Lumia 900. Data la care va sosi update-ul nu este cunoscut, doar că ar veni din prima parte a lui 2013.

Nokia Lumia 900 a fost cel mai bine accesorizat smartphone cu Windows Phone 7: display AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor single core la 1.4 GHz, 512 MB RAM, 16 GB spațiu de stocare, cameră foto de 8 Megapixeli, carcasa din policarbonat, diverse culori pentru toate gusturile.

Vestea că nu va trece la Windows Phone 8 nu a fost primită bine de cei care au făcut o investiție în Lumia 900, poate de aceea a apărut și informați că va fi implementat Windows Phone 7.8 ce aduce unele funcții de pe WP8.

Aveți mai jos un preview video, destul de scurt și cu puține detalii:

Via: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.