Smartphone

Pe la târgurile de tehnologie internaționale au fost prezentate un fel de demo-uri pentru această tehnologie ce aduce unui display și flexibilitate. Mai multe companii au declarat sus și tare că au în pregătire astfel de telefoane într-un orizont de timp apropiat.

BBC News declară că Samsung ar fi pregătit să facă o lansare comercială în 2013. Ar fi un element inovativ, neregăsit la concurență. Pe lângă Samsung ar mai fi și LG, Nokia sau Sony ce lucrează de zor la un ecran flexibil.

Sunt curios cum va arăta un astfel de telefon, cum va fi gândit și ce atenția va primi din partea pieței / celor interesați să achiziționeze un smartphone nou.

Via: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.