Telefoane Mobile

Google Pixel 5 XL este un smartphone a cărui lansare este aşteptată a avea loc undeva în toamna acestui an, însă un anume Jon Prosser de la publicaţia Fron Page Tech (recunosc, nu am auzit de aceasta până acum) îşi pune reputaţia în joc şi susţine că imaginea de mai jos este 100% reală şi prezintă design-ul camerei de pe Google Pixel 5 XL:

Prin intermediul acestei imagini observă o cameră foto triplă poziţionată sub o formă nouă, aspect destul de original ce nu arată chiar aşa de rău. Se pare că Google a ales un ansamblu senzor principal + telephoto + ultra-wide, unul ce se anunţă promiţător.

Alte informaţii nu avem, e mult prea devreme pentru acest lucru, chiar şi această imagine trebuie tratată la clasica bursa a zvonurilor. Am putea vorbi doar de un prototip luat în calcul de Google şi cam atât. Rămâne de văzut dacă se va confirma acest zvon, însă cel puţin teoretic este aproape sigur că Google va trece la un ansamblu foto triplu pentru noua generaţie Pixel.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: google

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.