Smartphone

Lenovo pregăteşte lansarea unui smartphone de top, unul ce va face parte din seria produselor de gaming Legion. Nu ştim sigur dacă Lenovo Legion va fi denumirea comercială a telefonului, însă până la noi informaţii vom prezenta device-ul sub acest nume.

Producătorul chinez a început să facă postări gen teasere pe reţelele de socializare, acţiune care ne transmite că prezentarea oficială bate la uşă (foarte probabil aceasta urma să aibă loc în cadrul MWC Barcelona 2020, însă dacă târgul catalan s-a anulat, Lenovo va lansa smartphone-ul în cadrul unui eveniment mai restrâns).

Până în acest moment ştim că Lenovo Legion va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core cu Adreno 650 ca GPU şi va dispune de conectivitate 5G. Lenovo a publicat şi o informaţie legată de punctajul obţinut de smartphone în AnTuTu, unul ce va depăşi bariera celor 600.000 de puncte.

Pentru că vorbim de un telefon dedicat jocurilor, ne aşteptăm la un design agresiv, display cu rată mare de refresh (cel puţin 120 Hz), peste 12 GB RAM, peste 256 GB spaţiu de stocare, tehnologii de îmbunătăţire a experienţei în gaming, sistem de răcire pe apă, difuzoare stereo şi baterie de cel puţin 5000 – 6000 mAh cu încărcare foarte rapidă.

În zilele următoare vom afla cu siguranţă mai multe detalii, inclusiv cele legate de preţ şi disponibilitate.

Sursa: gsmarena.com