Prima imagine cu LG G6 Telefoane Mobile

La distanță de numai câteva zine în luna ianuarie au apărat constant informații despre viitorul flagship al celor de la LG. Am aflat ce display va avea LG G6, apoi că va fi rezistent la apă și că marginile vor fi extrem de înguste și că data prezentării oficiale va fi pe 26 februarie 2017.

Acum avem la dispoziție ceea ce pare a fi prima imagine cu LG G6, însă nu este una care să dezvăluie mare parte a dispozitivului. Ne putem însă lămuri în ceea ce privește marginile înguste laterale, precum și cea superioară. Vedem de asemena construcția unibody din metal și butoanele de reglare a volumului situate pe laterala din stânga, către partea de sus.

Prima imagine cu LG G6

Tot azi aflăm că chipset-ul pe care LG G6 se va baza va fi Qualcomm Snapdragon 821, deși mulți sperau să-l vadă pe Snapdragon 835 la lucru sub carcasa acestui flagship. Unele voci susțin că de vină este Samsung Galaxy S8 care a rezervat cea mai mare parte a primului lot de astfel de procesoare.

Snapdragon 835 va fi lansat oficial la data de 14 aprilie, se pare, Samsung Galaxy S8 fiind primul smartphone care va integra acest chipset.

Așadar, LG G6 va rămâne la mai vechiul Snapdragon 821, totuși suficient de performant chiar și peste 2 ani. Nici LG G4 nu venea cu cea mai puternică soluție la acea dată, ”fierbintele” Snapdragon 810 fiind dat la o parte pentru fratele mai mic Snapdragon 808, așa că am putea spune că nu este nici acum ceva cu totul ieșit din comun.

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: lg

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.