Allview pregătește un smartphone din seria Soul X. Au și trimis prima imagine cu flagship-ul companiei brașovene pe 2021.

Din partea spate a dispozitivului remarcăm ansamblul de senzori de la camera foto principală. Sunt 5 senzori și un LED flash. Observați că sunt 2 perechi de senzori ce par a fi identici.

Mai multe detalii vor sosi în perioada următoare. Sunt curios să descopăr mai multe, să văd ce au pregătit pe sectorul mid-range superior, acolo unde cred că noul Soul X urmează a fi încadrat. Acum avem chipset-uri interesante și de la MediaTek (cele ce au 5G integrat), mă aștept și la o extindere a parteneriatului cu Qualcomm.

Revenim cu mai multe informații pe acest subiect.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.