Tablete

Prin septembrie a fost prezentată Tegra Note, tableta pe care NVIDIA speră să o comericalizeze la nivel global prin intermediul partenerilor. NVIDIA vrea să fie un fel de ODM pentru branduri în genul Allview, E-BODA, Evolio etc.

Prima tabletă bazată pe ODM-ul NVIDIA se numește Advent Vega Tegra Note și intră în stocurile magazinelor din Marea Britanie, din 15 noiembrie. Prețul lui Advent Tegra Note este de 179 lire sterline (aprox. 215 euro).

Specificațiile sunt excelente în raport cu costurile generate de achiziție: display de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core cu ULP GeForce, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth, cameră principală de 5 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli. Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Cântărește 320 de gr. și 9.4 mm grosime, stylus.

tegra-note-back

Aștept o astfel de tabletă și din partea brandurilor locale. Ar fi un rival de seamă pentru Google Nexus 7 în ediția pe 2013.

Sursa: Eurodroid.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.