Software

Din nou chinezii rup stilul, de data aceasta cu o tabletă exagerat de ieftina care are un procesor cu o frecvenţă de 1 Ghz.

Lansată de compania chineză MIPS Technology, Novo 7 este prima tabletă ce foloseşte ultima versiune Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Are un display de 7 inch şi o rezoluţie de 1920×1080 pixeli. Procesorul folosit de această nouă jucărie este Based XBurst JZ4770 , un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL şi grafică 3D, are conectivitate 3G, Wi-Fi, USB 2.0, HDMI 1.3 si microSD. Are 2 camere video, faţă-spate, de 2,0 megapixeli.

Disponibilă la un preţ de aproximativ 100 de dolari, tableta vine cu câteva aplicaţii preinstalate: Gmail, Google Maps, Google Talk şi Google Music. Are o baterie longevivă: 300 de ore autonomie în stand-by, 25 de ore – redare muzică, 8 ore la filme, 7 ore navigare pe net şi 6 ore jocuri – Spider Man vine la pachet.

Andy Rubin, vicepreşedintele Google se declară mai mult decât mulţumit de această lansare: “Suntem incantati sa vedem lansarea pe piata a tabletei MIPS cu Android 4.0”.

Şi de ce să nu fie, la aşa preţ şi asemenea caracteristici?!?!

Sursa: Ainovo