Tablete

Pe cale neoficială am înțeles că prima tabletă cu NVIDIA Tegra 4 ce va sosi în țara noastră va fi Toshiba Excite Pro. Observați că Toshiba are planuri mari. Am testat Toshiba Excite Pure și este o tabletă corectă pentru categoria de preț în care-i poziționată.

Despre Toshiba Excite Pro:

– display LED-backlit IPS LCD de 10.1 inch cu rezoluție 2560×1600 pixeli;

– procesor NVIDIA Tegra 4 de tip quad-core pe ARM Cortex-A15, ULP GeForce, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.1 Jelly Bean;

– Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, autofocus, touch focus, stabilizare de imagine, cameră frontală de 1.2 Megapixeli;

– baterie de 33 Wh, 630.5 gr. și 10.2 mm grosime.

Nu știu nimic legat de prețul de comercializare, dar cu siguranță va trece de pragul a 2000 de lei. NVIDIA Tegra 4 alături de Qualcomm Snapdragon 800 este unul dintre cele mai puternice procesoare prezentate în prima partea a lui 2013.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.