Diverse

La ultimul eveniment Google a fost prezentat și Chromecast, un device micuț care costă 35 de dolari și poate fi comandat de pe Amazon.

Ce face Google Chromecast? 

Aduce browserul Chrome de pe un device cu Android sau de pe un desktop PC sau laptop direct pe TV. Are suport și pentru YouTube. Cu doar 35 de dolari te alegi cu un fel de smart TV. Utilizarea este simplă. Nu l-am regăsit și pe Amazon UK, l-aș fi comandat instantaneu și așa voi face când va fi listat.

Site-urile tech din dot com l-au testat și revin cu 3 recomandări pentru cei interesați cum se mișcă Google Chromecast, pentru a vedea care sunt primele impresii.

Specificații pentru Google Chromecast: 

– procesor Marvell, 512 MB RAM, 2 GB spațiu de stocare;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth, radio FM, HDMI;

– 34 de gr., 12 mm grosime;

– compatibilitatea cu Android 2.3+, iOS 6+, Windows 7+, Mac OS 10.7+, Chrome OS (momentan funcționează doar pe Chromebook Pixel).

1. AndroidAuthority

Review-ul este video și-l găsiți la sursă. Veți avea un unboxing și impresii legate de Google Chromecast, dongle-ul de 35 dolari care promite mult.

2. Engadget

Atât video cât și conținut scris. Impresiile sunt pozitive și consideră Chromecast cea mai simplă metodă de a avea o porțiune din internet direct pe TV-ul de acasă, fără a investi sute de dolari.

3. AndroidCentral

Și ei scot în față prețul de 35 dolari. La partea negativă spun că nu funcționează pentru telefoanele cu Windows Phone sau BlackBerry OS, dar cota lor de piață este atât de redusă încât, fără supărare, pot fi considerați cantitate neglijabilă.

Și clipul oficial:

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.