Tablete

Vorbeam cu un oficial Maguay și spunea că mai târziu vor aduce și ei o tabletă cu Windows 8 RT. Dell a suferit un eșec în zona de tablete. Au debutat cu Dell Streak de 5 inch, un fel de predecesor al lui Galaxy Note sau LG Optimus Vu. Nu s-a bucurat de succes și asta pentru că la început prețul a fost prohibitiv, iar când s-a redus la jumătate era deja un hardware învechit.

Acum vor să se redreseze cu o tabletă cu Windows 8. Documentul de mai jos nu este oficial și poate fi considerat o scăpare pe web via Neowin.

– ecran de 10.1 inch cu rezoluție HD de 1366×768 pixeli;
– procesor Intel Clover Trail Atom Dual Core, 2 GB memorie RAM la 800 MHz, până la 128 GB spațiu de stocare;
– Windows 8 – nu apare niciun RT și cu un Atom Dual Core pe post de procesor mă gândesc că va rula Windows 8 normal și nu versiunea pentru ARM destinată tabletelor;
– Wi-Fi. bluetooth și opțiune pentru 3G;
– cameră de 8 Megapixeli pe spate și 2 Megapixeli în partea frontală;
– baterie cu 2 și 4 celule – 30 / 60 WHr, se oferă acces la baterie, 710 gr. și 10.5 mm grosime.

Va conta și prețul. Ca hardware nu mi se pare a fi nicio noutate față de tabletele actuale cu Windows 7. Să vedem dacă și produsul final va fi precum informațiile de mai sus. Lansarea este pronosticată pentru a doua partea a lui 2012.

Sursa: neowin.net

Categorii: delltablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.