Smartphone

Anul 2018 ne va aduce noutăţi interesante şi din partea Apple. Se pare că producătorul american va lansa o nouă serie de iPhone X de dimensiuni mai mari, un fel de iPhone X Plus.

Ştim cu toţi că Apple este compania care ştie să păstreze cel mai bine secretele pentru device-urile sale, însă chiar şi aşa din când în când mai apar zvonaci (mai mult sau mai puţin credibili) care prezintă mici detalii despre viitoarele produse ale mărului muşcat. De curând au apărut câteva randări 3D din care aflăm cum ar putea arăta viitorul iPhone X Plus:

Prin intermediul acestora observăm un smartphone cu margini metalice, spate din sticlă, display cu breton aproape borderless şi poziţionare verticală a ansamblului dual al camerei foto. Se pare că iPhone X de 6.5 inci ar urma să integreze un display OLED cu rezoluţie de 2688 x 1242 pixeli, un procesor Apple A12, o versiune îmbunătăţită a tehnologiei Face ID (de aici şi păstrarea evidentă a bretonului) şi dimensiuni interesante: 157.5 × 77.4 × 7.7mm.

Mai sunt luni bune până la anunţul oficial, de aceea trebuie să tratăm toate aceste informaţii cu o oarecare doză de scepticism. Iată şi o comparaţie cu viitorul iPhone X de 6.1 inci:

Sursa: mysmartprice.com