Vineri, 4 decembrie 2015, au fost inaugurate primele două showroom-uri FordStore din România. Ambele sunt în capitală, unul fiind reprezentat de Business Development Team (BDT – Șos. Virtuții nr. 55 – 57, Sector 6), iar celălalt de Țiriac Auto – Șoseaua București-Ploiești 42D.

Cu ce se diferențiază un FordStore de alt dealer Ford? Probabil cel mai important este faptul că noul Mustang sau orice model din gama Vignale (momentan doar Mondeo există aici) va putea fi comandat și livrat numai într-un FordStore.

Apoi vorbim despre investiții în diferite tehnologii prin intermediul cărora orice client Ford va beneficia de o altfel de experiență de cumpărare. Unul dintre elementele ce mi-au atras atenția este reprezentat de un monitor gigant (format din 9 ecrane și ele destul de generoase) pe care clienții vor putea admira automobilul Ford configurat alături de consultantul în vânzări. Mașina va fi astfel prezentată virtual aproape în mărime naturală.

FordStore BDT

Pe lângă cele două FordStore din București, în țara noastră urmează a fi inaugurate alte trei astfel de showroom-uri: la Iași (deja în pregătire), la Cluj-Napoca și la Timișoara.

La nivel european, FordStore va fi prezent în peste 200 de locații până la sfârșitul anului 2015, iar în viitorul nu foarte îndepărtat numărul acestor dealeri va ajunge în Europa la peste 500.

În cadrul evenimentului de inaugurare a primelor două dealership-uri FordStore din România am avut ocazia să conducem câțiva km proaspăt lansatul Ford Mondeo Vignale. Voi reveni cu câteva detalii despre acesta într-un material separat.

Galerie de imagini de la evenimentul FordStore din România:

Categorii: gauto

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.