Telefoane Mobile

Au apărut mai multe imagini cu viitorul vâr de gamă al Oppo – Find X2 Pro. Nu sunt confirmate oficial, de aici și recomandarea în a fi tratate cu o doză de scepticism.

În partea spate se remarcă ansamblul de senzori ce formează camera principală de pe Find X2 Pro. Acolo și-ar fi făcut loc trei senzori: 48 Megapixeli cu senzor Sony IMX689, 48 Megapixeli cu senzor Sony IMX586 și 13 Megapixeli cu senzor Samsung S5K3M5. Senzorul principal și cel de tip tele beneficiază de OIS / stabilizare optică de imagine.

Ecranul de pe Oppo Find X2 Pro ar fi preluat de la Samsung, un OLED de 6.7 inch cu rezoluție 3168×1440 pixeli cu decupaj în colțul din stânga pentru camera frontală de 32 Megapixeli, rată de refresh la 120Hz. Pe partea hardware ar fi ales Qualcomm Snapdragn 865, conectivitate 5G, difuzoare stereo, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful.

Încărcarea bateriei de 4260 mAh s-ar realizat la 65W.

Toate detaliile și disponibilitatea în România urmează a fi aflate pe 6 martie, când se desfășoară lansarea online a seriei Find X2.

Sursa: PocketNow.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.