Telefoane Mobile

Pentru Samsung primul smartphone pliabil a fost un eşec, iar acest lucru îl recunosc chiar ei prin schimbarea totală a modului de abordare a generaţiei următoare. Samsung GALAXY Fold 2 se află deja în perioada de testare, iar producătorul sud-coreean a ales de această dată o formă de pliere în stil clapetă, unul existent deja în piaţă prin Motorola RAZR.

Samsung GALAXY Fold 2 are parte de primele imagini tip hands-on, iar prin intermediul acestora observăm un telefon cu spate din sticlă ce integrează o cameră foto duală şi un mic ecran monocrom util pentru notificări, în timp ce în zona frontală avem un display pliabil la mijloc şi o cameră foto tip bulină. Marginilie ecranului sunt destul de generoase, însă cred că este oarecum normal deoarece mecanismul de pliere are nevoie de susţinere.

Nu aş putea spune că este un smartphone prea elegant, la prima vedere risc să spun că avem un fel de telefon pliabil de buget (zvonurile susţin că ar urma să coste sub 900 de dolari, foarte puţin pentru această nişă limitată). Nu ştiu nici cât de comod este în utilizare, iar la fiabilitate chiar nu aş vrea să mă gândesc.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.