Smartphone

Este o adevărată nebunie în ce privește acest smartphone. Așteptările sunt uriașe. Imaginile de mai jos sunt aduse de către Gizmodo Brazil. Înclin să cred că sunt reale. Ne arată un device ce pare derivat din SGS II, cameră de 12 Megapixeli pe spate, code-name Samsung GT-I9300, versiunea GSM a lui SGS III.

Pe 3 mai vom afla dacă sunt adevărate sau nu. Oricum or să mai apară și alte informații până atunci și poate o serie de imagini mai clare ale lui SGS III. Apropo, se spune că imaginile de mai jos au fost făcute cu un iPad.

Nu se știe nimic sigur cu referire la SGS III și avem mai degrabă o colecție de zvonuri. Se vorbește de un display de 4.65 – 4.7 inch cu rezoluție HD sau la 1080p, procesor quad-core Exynos, 1 – 2 GB RAM, Android 4.0, cameră de 12 Megapixeli, grosime redusă.

Sursa: Gizmodo.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.