Smartphone

Au și ajuns primele imagini cu Samsung GALAXY S4 Active. Este un smartphone rugged pe care compania sud-coreeană se pregătește să-l lanseze oficial. Ar integra un procesor Qualcomm Snapdragon 600 la 1.9 GHz, Adreno 320 pe post de accelerator grafic.

Display-ul integrat ar fi de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920×100 pixeli, 480 ppi și de aici concluzia că display-ul s-ar putea să fie mai mic de 5 inch. Cei 480 ppi de la display s-ar putea să facă referire la un display ceva mai mic decât cel de 5 inch de la Galaxy S4. Suntem la stadiul de zvon si doar detaliile oficiale vor lămuri toate aspectele privind Galaxy S4 Active. La nivel de cameră foto s-ar fi optat pentru un senzor de 8 Megapixeli în dauna celui de 13 Megapixeli de pe Samsung Galaxy S4.

Carcasa lui Galaxy S4 Active este metalică, la bază sunt trei butoane fizice. Ca design aș zice că amintește puțin de Galaxy Xcover. Presupun că lansarea oficială se va face în viitorul apropiat și revenim cu detaliile complete.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.