Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band 4 a fost lansat în vara anului trecut şi ne aşteptăm ca generaţia următoare să fie prezentată tot cam în aceeaşi perioadă. Ţinând cont că am intrat deja în ultima lună calendaristică de primăvară, anunţul brăţării inteligente Xiaomi Mi Band 5 pare a fi din ce în ce mai aproape.

Ultima afirmaţie este întărită şi de înmulţirea zvonurilor legate de acest accesoriu, de curând apărând chiar şi câteva imagini cu device-ul:

Nu ştim sigur dacă aceste imagini sunt reale, însă dacă se vor confirma vorbim de un upgrade serios la nivel de display. Dacă Xiaomi Mi Band 4 avea un ecran dreptunghiular, pe noua brăţară observăm un display oval ce acoperă aproape întreaga zonă frontală, cu excepţia acelei buline negre în stilul camerelor frontale de pe smartphone-uri (poate o fi chiar un senzor foto şi aici).

Se pare că Xiaomi Mi Band 5 va dispune de conectivitate NFC global şi un ecran AMOLED la 1.2 inci

Sursa: gizchina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.